FOR DIG, DER ØNSKER NÆRVÆR MED DIT BARN

LEGENDE LÆRING TIL BØRN MELLEM 5 OG 8 ÅR

Frederik
Frederik
Læs mere
"Det var godt at lege med ballonerne – og det var sjovt at vinde over mor. Det sjoveste var at lege med balloner og tallinjen"
Caroline
Caroline
Læs mere
"Det var hyggeligt samvær med mit barn og det var sjovt at se mit barn gå op i spillene. Spillene var lige at gå til og det var nemt at forklare spillet for Frederik inden vi skulle spille."
Maya
Maya
Læs mere
"Jeg kan godt lide, når man skal bevæge sig i spillet. Det er fedt med en kasse fyldt med spil jeg aldrig har prøvet før. Med ét af spillene har jeg selv opfundet et nyt spil, som min lillebror synes er rigtig sjovt."
Mikkel
Mikkel
Læs mere
"Kassen er som en slags julegave, fordi den er fyldt med nye spil, jeg aldrig har set før."
Maria
Maria
Læs mere
"Det er skønt at opleve vores datters selvværd vokse ved køkkenbordet, når "læring leges" og spillene tilgodeser dyslektiske vanskeligheder."
Morten
Morten
Læs mere
"BedstSammen kassen minder os om, at nærvær som familie skal prioriteres og læringsspillene er et fantastisk udgangspunkt til smil og latter."
Tidligere
Næste

Hvad er Bedst Sammen?

Med spil og aktiviteter fra Bedst Sammen kan du samle hele familien, når I sammen skal løse sjove opgaver udviklet til børn i alderen 5-8 år.

Spillene indbyder samtidig til læring for de mindste, så der er lagt op til mange timers hygge og godt samvær for både store og små.

Teamet bag

Holdet bag BedstSammen er alle lærere og pædagoger. Vi brænder for, at det skal være sjovt at lære. Vi ved, at man lærer bedst sammen med andre og at motivation er en drivkraft for at lære noget fagligt. Vi har alle en passion for at udvikle legende, lærerige og inspirerende spil og aktiviteter, der støtter dit barns læring.

Vores BedstSammen spil indeholder vores bedste idéer, så I sammen får sjove og læreringe stunder, og jeres barn får øvet sig i vigtige færdigheder.

Rigtig god fornøjelse.

LÆRING I FÆLLESSKAB

Jeg brænder for, at det skal være sjovt at lære. De sidste 28 år har jeg arbejdet med, og udviklet motiverende lærings- og undervisningsmaterialer til skoler og dagtilbud. Min drivkraft er, at finde den læringsvej, der passer til det enkelte barn eller den enkelte unge – også kaldet: læringsstil. Helt grundlæggende tror jeg på, at vi alle har et ønske om at lære og allerhelst i et fællesskabe med andre. BedstSammens læringskasser er vores bud på spil og aktivteter, der kan støtte dit barns læringsvej i de fag, som børnene møder i skolen – og allerbedst sammen med dig.

BedstSammen er udviklet sammen med et helt fantastisk team af “håndplukkede” fageksperter.

Kort sagt, så er BedstSammen skabt, fordi det er skal være sjovt at lære, og det skal være sammen med andre – og glade børn lærer bedst.

De bedste hilsner fra
Alice Darville
Stifter og indehaver
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Tak for din tilmeldingen til nyhedsbrev fra BedstSammen. Vi glæder os til at inspirere dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.