LÆRING GENNEM SPIL OG LEG

Velkommen hos Bedst-Sammen

Vi udvikler helt konkrete læringsspil og aktiviteter til børn. Hos Bedst-Sammen brænder vi for at gøre det sjovt at lære og gerne i fællesskab med andre. Vi ved, at gennem spil og leg kan vi styrke børns mulighed for at udvikle sig både fagligt, socialt og personligt.

Vores spil er udviklet til børn mellem 5 og 8 år og de bygger bro til de områder og emner, som børn arbejder med i slutningen af børnehaven, i børnehaveklassen og i 1. klasse. Os der udvikler er lærere og pædagoger, og vi bruger selv spil i både undervisning og med egne børn.
I spillene fra Bedst-Sammen er der 6 forskellige forslag til hvordan I kan bruge spillet. Så der er masser af muligheder, og I kan finde den måde, som dit barn synes er sjovest at lære på.

Vi gør det nemt og enkelt for dig, og alt hvad I skal bruge, er med i vores læringsspil – så det er lige til at gå til.
Tag et kig rundt på siden og i shoppen og find lige netop det spil eller den læringskasse som passer til dig og dit barn. Vi står klar til at sende det afsted til dig.

Venlig hilsen founder Alice Darville

læringsspil til Dansk & Matematik

læringsspil til Engelsk & Natur og teknologi

spændende Læringskasser med 3 spil i hver

Det skal være sjovt at lære

Når læringsmaterialer  er varierede i tilgangen, så er der stor sandsynlighed for, at man rammer det enkelte barns læringsstil.

Skolespil fra Bedst-Sammen kan støtte dit barns læringsstil i fagene dansk, matematik, engelsk og natur og teknologi.

Vores spil fra Bedst-Sammen er udviklet, fordi det skal være sjovt at lære, og det skal være i fællesskab med andre.

Alice Darville

 

Hvad siger vores kunder?

Frederik
Frederik
Læs mere
"Det var godt at lege med ballonerne – og det var sjovt at vinde over mor. Det sjoveste var at lege med balloner og tallinjen"
Caroline
Caroline
Læs mere
"Det var hyggeligt samvær med mit barn og det var sjovt at se mit barn gå op i spillene. Spillene var lige at gå til og det var nemt at forklare spillet for Frederik inden vi skulle spille."
Maya
Maya
Læs mere
"Jeg kan godt lide, når man skal bevæge sig i spillet. Det er fedt med en kasse fyldt med spil jeg aldrig har prøvet før. Med ét af spillene har jeg selv opfundet et nyt spil, som min lillebror synes er rigtig sjovt."
Mikkel
Mikkel
Læs mere
"Kassen er som en slags julegave, fordi den er fyldt med nye spil, jeg aldrig har set før."
Maria
Maria
Læs mere
"Det er skønt at opleve vores datters selvværd vokse ved køkkenbordet, når "læring leges" og spillene tilgodeser dyslektiske vanskeligheder."
Morten
Morten
Læs mere
"BedstSammen kassen minder os om, at nærvær som familie skal prioriteres og læringsspillene er et fantastisk udgangspunkt til smil og latter."
Tidligere
Næste
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.