SJOVE LÆRINGSSPIL TIL LEGENDE LÆRING

UDVIKLET TIL LÆRERE, PÆDAGOGER OG FORÆLDRE

Er du lærer eller pædagog?

Så er vores læringsspil lige noget for dig

Vores læringsspil fra Bedst-Sammen er udviklet til dig, der arbejder med børn mellem 5 og 8 år, og som ved, at faglighed kan styrkes gennem leg og spil. Måske organiserer du din undervisning i faglige værksteder? Måske bruger du UgeskemaRevolution, eller også har du brug for variation og supplement til de traditionelle bøger og apps. Alle vores spil tager afsæt i faglige områder fra Fælles mål i 0. og 1. klasse, og giver dig mulighed for en varieret undervisning med legende læring.

Er du forældre eller bedsteforældre?

Så kan du med fordel bruge vores læringsspil, der bygger bro til de faglige områder, som børn arbejder med i skolen. Og sammen kan I få en god stund og en god snak om de emner, som der er fokus på i skolen.

I Teamet bag Bedst-Sammen bruger vi selv spil og leg i vores undervisning og vi har udviklet spillene med baggrund i vores egen faglige praksis.

Find spændende Læringskasser med 3 spil i hver

Find læringsspil til Dansk & Matematik

Find læringsspil til Engelsk & Natur og teknologi

Det skal være sjovt at lære

I 28 år har jeg både arbejdet med og udviklet motiverende lærings- og undervisningsmaterialer. Min drivkraft er at finde den læringsvej, der passer til det enkelte barn – også kaldet: læringsstil.

Når læringsmaterialer  er varierede i tilgangen, så er der stor sandsynlighed for, at man rammer det enkelte barns læringsstil.

Skolespil fra Bedst-sammen kan støtte dit barns læringsstil i  fagene dansk, matematik, engelsk og natur og teknologi.

Vores spil fra bedst-sammen er udviklet, fordi det skal være sjovt at lære, og det skal være i fællesskab med andre.

Alice Darville
Stifter og indehaver

Hvad siger kunderne?

Frederik
Frederik
Læs mere
"Det var godt at lege med ballonerne – og det var sjovt at vinde over mor. Det sjoveste var at lege med balloner og tallinjen"
Caroline
Caroline
Læs mere
"Det var hyggeligt samvær med mit barn og det var sjovt at se mit barn gå op i spillene. Spillene var lige at gå til og det var nemt at forklare spillet for Frederik inden vi skulle spille."
Maya
Maya
Læs mere
"Jeg kan godt lide, når man skal bevæge sig i spillet. Det er fedt med en kasse fyldt med spil jeg aldrig har prøvet før. Med ét af spillene har jeg selv opfundet et nyt spil, som min lillebror synes er rigtig sjovt."
Mikkel
Mikkel
Læs mere
"Kassen er som en slags julegave, fordi den er fyldt med nye spil, jeg aldrig har set før."
Maria
Maria
Læs mere
"Det er skønt at opleve vores datters selvværd vokse ved køkkenbordet, når "læring leges" og spillene tilgodeser dyslektiske vanskeligheder."
Morten
Morten
Læs mere
"BedstSammen kassen minder os om, at nærvær som familie skal prioriteres og læringsspillene er et fantastisk udgangspunkt til smil og latter."
Tidligere
Næste
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.
Vælg gerne i boksen om du vil modtage som lærer og pædagog eller som forældre.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.