FAQ

vigtige spørgsmål og svar

En læringsboks er  en fysisk kasse eller boks, der indeholder konkrete analoge materialer, som du kan bruge sammen med dit barn eller barnebarn til at lege og lære på samme tid.

Et online univers med spil og lege der kan downloades og printes. Til hvert spil er der en vejledning med forslag til hvordan materialerne kan bruges.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab - både af Læringsboksen og Læringsuniverset. 

Ja da. Du kan både købe de konkrete spil enkeltvis, eller du kan købe et download spil enkeltvis i shoppen. 

Vores fysiske spil og vejledninger er trykt hos TrykTeam i Svendborg. Vores modellervoks er fra Ailefo på Broholm. Vi tilstræber så grønne og økologiske produkter som muligt. Alle spil leveres i en økologisk bomuldspose. 

Fordi vi er lærer bedst, når vi er sammmen om det. Bedst-Sammen kan også forståes som social intelligens. En vigtig egenskab som skal bruges hele livet - at kunne indgå i fællesskab med andre. 

Vi tilstræber, at produkterne er så økologiske og bæredygtige som muligt. Både modellervoks og balloner er økologiske. Spillene leveres i økologiske bomuldsposer. Vi bruger certificeret forsendelsesæsker med nedbrydelige majschips. 

Idéen til Bedst-Sammen er udviklet af Alice Darville der er CEO.  Alle spil og lege bliver udviklet af lærere og pædagoger, der bruger materialerne i deres hverdag. Læs mere i afsnittet: Hvem står bag.

Scroll til toppen

få 15 procent på din første ordre

Tilmed dig mit nyhedsbrev og jeg kvitterer med STOR TAK og en god rabat. 

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.