Få en dejlig hyggestund med dit barn eller barnebarn imens i spiller, leger sammen og får en god snak

Som medlem får du

EN LÆRINGSBOKS HVER MÅNED

Spil og lege udviklet i Danmark af undervisere, som selv bruger spil og lege i undervisningen  

tilpasset dit barns alder

Faglighed, der bygger bro til skolen med en sjov og legende tilgang

Gratis levering

Lige hjem til dig – nemmere bliver det ikke! 

Bedst-Sammen læringsboksen 1. MÅNED 50 % RABAT

 

Læringsboksen er til dig, der ønsker en god hyggestund med dit barn, imens I spiller et sjovt læringsspil og får en god snak om de ting, som dit barn øver sig på i skolen.

Vi har gjort det nemt for dig. Hver måned sender vi en boks hjem til dig. I boksen får I  helt konkrete analoge materialer, som matcher de områder, som børn øver sig på i skolen. Alt, hvad I skal bruge til spil og leg, er med i boksen, så I er klar til at gå igang med det samme. Du kan vælge mellem en boks til barn i børnehaveklassen eller en boks til barn i 1. klasse. 

Hver boks indeholder en nem vejledning med 6 forskellige forslag til, hvordan I sammen kan lege og spille med materialerne som er i boksen. I vejledningen er der samtidig forslag til hyggelige snakke.

Hver måned vil der I boksen være aktuelle tips og tricks og altid en overraskelse til fælles hygge.

Første måned får du til halv pris. Herefter er medlemsskabet er 269 kr. pr måned – inklusiv forsendelse. 

LÆRINGSBOKSEN bliver tilsendt omkring den 1. i hver måned. Du er kun medlem, så længe du ønsker det, og du kan til enhver tid afmelde boksen igen. 

LÆRINGSVEJEN I 0. OG I 1. KLASSE

Vi gør det enkelt og overskueligt

I løbet af børnehaveklassen og 1. klasse møder børnene forskellige faglige områder på deres vej. De vigtigste områder har vi udviklet spil og lege til, så det bliver nemt og enkelt for dig at støtte op om dit barns læringsvej gennem hyggelige spil og sjove aktiviteter.

Læringsboksen er fyldt med inspiration til sjov læring med spil og aktiviteter

Indholdet i vores læringsbokse bygger bro til de områder, som de yngste børn arbejder med i skolen og er specielt velegnede til børn mellem 5 og 8 år.

Alle vore spil og aktiviteter tager afsæt i  skolens fagområder i dansk, matematik, engelsk og natur og teknologi.

5 vigtige spørgsmål og svar

En læringsboks er  en fysisk kasse eller boks, der indeholder konkrete analoge materialer, som du kan bruge sammen med dit barn eller barnebarn til at lege og lære på samme tid.

Et online univers med spil og lege der kan downloades og printes. Til hvert spil er der en vejledning med forslag til hvordan materialerne kan bruges.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab - både af Læringsboksen og Læringsuniverset. 

Ja da. Du kan både købe de konkrete spil enkeltvis, eller du kan købe et download spil enkeltvis i shoppen. 

Vores fysiske spil og vejledninger er trykt hos TrykTeam i Svendborg. Vores modellervoks er fra Ailefo på Broholm. Vi tilstræber så grønne og økologiske produkter som muligt. Alle spil leveres i en økologisk bomuldspose. 

Fordi vi er lærer bedst, når vi er sammmen om det. Bedst-Sammen kan også forståes som social intelligens. En vigtig egenskab som skal bruges hele livet - at kunne indgå i fællesskab med andre. 

Vi tilstræber, at produkterne er så økologiske og bæredygtige som muligt. Både modellervoks og balloner er økologiske. Spillene leveres i økologiske bomuldsposer. Vi bruger certificeret forsendelsesæsker med nedbrydelige majschips. 

Idéen til Bedst-Sammen er udviklet af Alice Darville der er CEO.  Alle spil og lege bliver udviklet af lærere og pædagoger, der bruger materialerne i deres hverdag. Læs mere i afsnittet: Hvem står bag.

Scroll til toppen

Vælg klassetrin for barnet

få 15 procent på din første ordre

Tilmed dig mit nyhedsbrev og jeg kvitterer med STOR TAK og en god rabat. 

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.