Skolespil

Hvilket skolefag skal der leges og læres om?

Dansk

Matematik

Engelsk

NAtur og teknologi

alle Vores Skolespil

Her finder du et udvalg af vores skolespil. Vores skolespil findes i fagene: Dansk, Matematik, Engelsk og Natur & Teknologi.

læringsspil i undervisningen

Det skal være sjovt at lære. Hos Bedst-Sammen er vi uddannede og erfarne, når det kommer til forståelse af børns forskellige læringsstile.

Leg er børnenes naturlige element og specielt i de tidlige klasser af folkeskolen lærer børnene bedst igennem leg. Derfor har vi udviklet en lang række skolespil, som har til formål at skabe nysgerrighed, glæde og læring hos børn.

Vores spil og lege skaber et solidt kendskab til grundprincipperne i dansk, matematik, engelsk og Natur & Teknologi. Du kan som lærer eller pædagog med fordel bruge vores læringsspil i din undervisning – både den almene og den understøttende. Arbejder du med værksteder, så passer læringsspillene perfekt ind. 

Er du forælder, kan du med fordel bruge vores skolespil til at støtte dit barn i både 0. og 1. klasse og til at gøre dine børn trygge ved de faglige områder. 

Leg med matematik

Matematik er et af folkeskolens vigtigste grundfag. Kommer barnet bagud fra start, kan han eller hun føle sig demotiveret og have svært ved at finde lysten til at lære matematik. 

Med skolespil fra Bedst-Sammen sikrer du, at dine elever får den allerbedste start på matematiktimerne i 0. og 1. klasse. Vores matematikspil bruges i folkeskolen, så du sikrer dig, at dit barn allerede har en forståelse for både tal, mængder, plus, minus og fundamental geometri.

Vi er især stolte af vores skolespil: Tallinjen. Tallinjen er et skolespil med masser af muligheder for læring. Vi kalder den også en ”matematisk legeplads”, da man kan lære om plus og minus, taltabeller, forståelse af talrækkefølgen og meget mere. 

SkolestartsKit

 

Hos Bedst-Sammen har vi udviklet læringskit, som fungerer som et skolestartskit. I vores læringskit får du en række skolespil, som kan gøre dit barn klar til de fleste af skolens fag. Vi har læringskasser til både enkelte fag, f.eks. Skolestart – Dansk, her får du 3 skolespil: RimspilVokalspil & Bogstavsspillet.

Med denne læringskasse bliver dit barn klædt på med et fundament af viden om ord og bogstaver. Til hvert spil er der 6 forskellige måder at lege med spillet på – så der er masser af muligheder for, at dit barn kan udvikle sig omkring det faglige. 

Hvis du ønsker skolespil til flere forskellige fag, kan vi anbefale vores skolestarskit 1. Her får du tre skolespil: RimspilTalpuslerier & Leg med Vand. Dit barn lærer her om både dansk, matematik og natur & teknologi. Når dit barn leger med vores skolespil, skabes de rette rammes for læring.

Læringskasse af pap
Mor spiller med sine børn

Prøv vores skolespil i dag

Er du “gør det selv” typen, så kan du også downloade vores spil og aktiviteter og selv gøre spil og aktiviteter klar. Eller du kan købe adgang til hele universet et år ad gangen, så du blot kan downloade spillene når det passer dig. 

Alt bygger på idéen om, at det skal være sjovt og spændende at lære. At skabe motivation for læring. Du vil opleve, at mange børn bliver nysgerrig omkring de forskellige fag og på den måde bliver sulten på at lære mere. Denne metode  er perfekt til de første klasser i folkeskolen, da der er en helt masse nye ting, som skal læres

Nedenfor kan du se forskellige forslag til downloads. . 

Dansk

Matematik

Engelsk

Scroll til toppen

få 15 procent på din første ordre

Tilmed dig mit nyhedsbrev og jeg kvitterer med STOR TAK og en god rabat. 

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.