Skolespil

Hvilket skolefag skal der leges og læres om?

Bogstavbomber læringsspil dansk

Dansk

Tallinjen matematik læringsspil

Matematik

Engelsk læringsspil tal

Engelsk

Leg med luft natur og teknologi læringsspil

Natur & Teknologi

alle Vores Skolespil

Her finder du et udvalg af vores skolespil. Vores skolespil findes i fagene: Dansk, Matematik, Engelsk og Natur & Teknologi.

Sjove skolespil

Hvem siger at det skal være kedeligt at lære? Hos Bedst-Sammen er vi uddannede og erfarne, når det kommer til forståelse af børns forskellige læringsstile.

Mange børn i de tidlige klasser af folkeskolen lærer bedst igennem leg. Dette skyldes at leg er børnenes naturlige element og derfor lærere de bedst gennem leg og bevægelse. Derfor har vi udviklet en lang række skolespil, som har til formål at skabe nysgerrighed og glæde hos børn.

Vores brætspil skaber et solidt kendskab til grundprincipperne i Dansk, Matematik, Engelsk og Natur & Teknologi. Du kan som lærere og pædagog med fordel bruge vores læringsspil i din undervisning – både den almene og den understøttende. Arbejder du med værksteder eller UgeskemaRevolutionen, så passer læringsspillene perfekt ind. Er du forældre, kan du med fordel bruge vores skolespil til at støtte dit barn i både 0. og 1. klasse og til at gøre dine børn trygge ved de faglige områder. 

Tallinjen matematik læringsspil

Leg med matematik

Matematik er et af de fag i folkeskolen, som mange nok føler at det fag de brød sig mindst om. Hvis man kommer bagud i de tidlige klasser, så kan man føle sig demotiveret og det kan være svært at finde motivation og lyst.

Med skolespil fra Bedst-Sammen sikrer du, at dit barn får den allerbedste start på matematiktimerne i 0. og 1. klasse. Vores matematikspil er bygget på samme læseplan, som bruges i folkeskolen, så du sikrer dig, at dit barn allerede har en forståelse for både tal, mængder, plus, minus og fundamental geometri.

Vi er især stolte af vores skolespil: Tallinjen. Tallinjen er et skolespil med masser af muligheder for hvad man kan lære. Vi kalder den også en ”matematisklegeplads”, da man kan lære om plus og minus, taltabeller, forståelse af talrækkefølgen og meget mere. 

Skolestarts-Kit

Mange kan sikkert huske deres første skoledag, og at man havde en liste med alle de ting, som skulle pakkes i skoletasken, så man hverken manglede penalhus, skolebøger eller madpakke.

Hos Bedst-Sammen har vi udviklet læringskasser, som fungerer som et skolestarts-kit. I vores læringskasser får du en række skolespil, som kan gøre dit barn klar til de fleste af skolens fag. Vi har læringskasser til både enkelte fag, f.eks. Skolestart – Dansk, her får du 3 skolespil: RimspilVokalspil & Bogstavsspillet.

Med denne læringskasse bliver dit barn klædt på med et fundament af viden om ord og bogstaver. Og til hvet spil er der 6 forskellige måder at lege med spillet på – så der er masser af muligheder for at dit barn kan udvikle sig omkring det faglige. 

Hvis du ønsker skolespil til flere forskellige fag, så kan vi anbefale vores: Skolestart Mix Læringskasse nr. 1, Her får du 3 skolespil: RimspilTalpuslerier & Leg med Vand. Dit barn lærer her om både dansk, matematik og natur & teknologi. Når dit barn leger med vores skolespil, så lærer de.

Læringskasse af pap
Mor spiller med sine børn

Prøv vores skolespil i dag

Hvis du ønsker at prøve vores skolespil før du køber, så kan du hente vores gratis læringsspil: Vend & Vind. Vi har to versioner af Vend & Vind, dansk og matematik.

Vores gratis skolespil er ikke på helt samme niveau som vores fysiske brætspil, men det kan give en god fornemmelse for hvordan vores skolespil, kan styrke dit barns faglige evner. Ingen af vores læringsspil har til formål at være svære og frustrerende, men er bygget på idéen om at det skal være sjovt og spændende at lære. Du vil opleve, at dit barn bliver nysgerrig omkring de forskellige fag, og på den måde bliver sulten på at lære mere. Denne indstilling er perfekt til de første klasser i folkeskolen, da der er en helt masse nye ting, som skal læres.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.
Vælg gerne i boksen om du vil modtage som lærer og pædagog eller som forældre.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.