SPIL TIL DANSK

Læringsspil Dansk

Vores læringsspil til dansk er den perfekte måde for dit barn at lære på. Vi har et udvalg af læringsspil fra 0. – 1. klasse. Vores filosofi omkring vores læringsspil er at børn har forskellige læringsstile, som kan gøre det svært for nogle børn at lære igennem oplæsning. Igennem vores læringsspil til dansk kan dit barn hurtigt komme i gang med at lære dansk igennem leg og sjov. Formålet med spillene er at lære spillerne omkring regler i det danske sprog, om det er ord opbygning eller bogstaver. Hvis du spiller læringsspillene med dit barn kan du ikke blot få kvalitetstid med dit barn, men du kan også sikre dig at dit barn er skoleklart, da alle læringsspil om dansk lærer børn de samme ting som de vil få lært i henholdsvis 0. og 1. klasse. På den måde kan du sikre dig, at dit barn får en fantastisk start på skolen.

Bogstavbomber og Racerbanen er perfekt til et 1. klasses niveau. Vores læringsspil til dansk er designet til børn, der lærer bedst igennem leg og interaktion. Spillene bygger direkte bro til den faglighed de bliver undervist i på bestemte klassetrin.

Rimspil og Vokalspil er specielt egnet til et 0. klasses niveau, i forhold til skolens mål. Disse læringsspil kan inspirere dit barn til at lege med det danske sprog.  Så klæd dit barn godt på til skolestart med sjov og spændende og legende læring.

Tag et kig ind på de enkelte produkter og find det produkt der giver mening for dig og dit barn. Vi har et stort udvalg af læringsspil i både dansk, engelsk, matematik og natur & teknik. På den måde sikrer du dit barn en god start på skolen.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.  Vi glæder os til at inspirere dig med spil til legende læring. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.