SPIL TIL DANSK

Vores læringsspil til dansk er den perfekte måde for dine elever eller dit eget barn at lære på. Vi har et udvalg af læringsspil fra 0. – 1. klasse. Vores filosofi omkring vores læringsspil er at børn har forskellige læringsstile, Igennem vores læringsspil til dansk kan dine elever eller dit eget barn hurtigt komme i gang med at lære dansk igennem leg og sjov. Hvis du spiller læringsspillene med din klasse eller dit barn kan  I både få en sjov stund og læring på en og samme tid.

Er dit barn på vej i skole, så er der masser af legende læring i vores læringsspil og masser af muligheder for at få gode snakke om de nye faglige udfordringer.

Bogstavbomber og Racerbanen er perfekt til et 1. klasses niveau. Vores læringsspil til dansk er designet til børn, der lærer bedst igennem leg og interaktion. Spillene bygger direkte bro til den faglighed de bliver undervist i på bestemte klassetrin.

Rimspil, Vokalspil og Bogstavspillet er specielt egnet til et 0. klasses niveau, i forhold til skolens mål. Disse læringsspil kan inspirere dit barn til at lege med det danske sprog.  Så klæd dit barn godt på til skolestart med sjov, spændende og legende læring.

Tag et kig ind på de enkelte produkter og find det produkt der giver mening for dig og dit barn. Vi har et stort udvalg af læringsspil i både dansk, engelsk, matematik og natur & teknik. På den måde sikrer du dit barn en god start på skolen.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.