LÆRINGS-KIT

Vores LÆRINGS-KIT er nøje sammensat med alt hvad I skal bruge for at lege med faglighed på en sjov måde. Alle spil og aktiviteter har  afsæt i Folkeskolens Fælles Mål. Det vil sige de fagområder, som børn arbejder med i 0. klasse og i 1. klasse. Vores lærings-kit er sammensat både som fagkasser udviklet til et bestemt fag og som mix-kasser, hvor der er et spil til forskellige fagområder. E Lærings-kit er til dig der er forældre, som ønsker at styrke dit barns faglighed igennem en sjov og nærværende måde.

Et lærings-kit er til dig der arbejder som lærere eller pædagog og ønsker et supplement til skolen eller til SFO. Alt indholdet er nøje udviklet og udvalgt, så det er let at gå igang med. Vejledningerne er lette og overskuelige med 6 forslag til hvert spil. Alle spil bliver leveret i opbevaringsposer der er produceret  i økologisk bomuld. Børnene kan dekorere poserne med eget design.

LÆRINGSVEJEN I 0. OG I 1. KLASSE

Vi gør det enkelt og overskueligt

I løbet af børnehaveklassen og 1. klasse møder børnene forskellige faglige områder på deres vej. De vigtigste områder har vi udviklet spil og lege til, så det bliver nemt og enkelt for dig at støtte op om dit barns læringsvej gennem hyggelige spil og sjove aktiviteter.

Scroll til toppen

få 15 procent på din første ordre

Tilmed dig mit nyhedsbrev og jeg kvitterer med STOR TAK og en god rabat. 

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.