SPIL TIL MATEMATIK

Leder du efter læringsspil til matematik, hvor dine elever eller dit eget barn lærer på en sjov og inspirerende måde, så er vores matematikspil  lige noget for dig. Alle vores matematikspil tager afsæt i fælles mål for 0. klasse og for 1. klasse og supplerer derfor på fornemmeste vis de områder du underviser i.

Er du forældre og nysgerrig på, hvad dit barn arbejder med i skolen, så vil du få en masse svar ved at spille matematikspil fra Bedst-Sammen.

Igennem leg med tal kan børn lærer brugbarheden ved matematik og hvordan tal, mængder, begreber  og geometri hænger sammen.

Figurlotteri og Talpuslerier er skabt til et 0. klasses niveau og er en perfekt introduktion til matematik . At lege med matematik kan være en god læringsmulighed for børn, da leg og interaktion tilgodeser den måde som børn lærer på.

Geometrispil og Tallinjen er gode redskaber til undervisningen og til at du som forældre kan  spille og lege sammen med dit barn. Vores matematik spil er bygget ud fra pensum (fælles mål) i folkeskolens 0. – og 1. klasse. Og så er læringsvejen at det skal være på en sjov måde og direkte overførbart til de fagområder børn har brug for i deres matematiske forståelse.

LÆRINGSVEJEN I 0. OG I 1. KLASSE

Vi gør det enkelt og overskueligt

I løbet af børnehaveklassen og 1. klasse møder børnene forskellige faglige områder på deres vej. De vigtigste områder har vi udviklet spil og lege til, så det bliver nemt og enkelt for dig at støtte op om dit barns læringsvej gennem hyggelige spil og sjove aktiviteter.

Scroll til toppen

få 15 procent på din første ordre

Tilmed dig mit nyhedsbrev og jeg kvitterer med STOR TAK og en god rabat. 

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.