SPIL TIL MATEMATIK

Leg med tal

Leder du efter læringsspil til matematik, hvor dine elever eller dit eget barn lærer på en sjov og inspirerende måde, så er vores matematikspil  lige noget for dig. Alle vores matematikspil tager afsæt i fælles mål for 0. klasse og for 1. klasse og supplerer derfor på fornemmeste vis de områder du underviser i.

Er du forældre og nysgerrig på, hvad dit barn arbejder med i skolen, så vil du få en masse svar ved at spille matematikspil fra Bedst-Sammen.

Igennem leg med tal kan børn lærer brugbarheden ved matematik og hvordan tal, mængder, begreber  og geometri hænger sammen.

Figurlotteri og Talpuslerier er skabt til et 0. klasses niveau og er en perfekt introduktion til matematik . At lege med matematik kan være en god læringsmulighed for børn, da leg og interaktion tilgodeser den måde som børn lærer på.

Geometrispil og Tallinjen er gode redskaber til undervisningen og til at du som forældre kan  spille og lege sammen med dit barn. Vores matematik spil er bygget ud fra pensum (fælles mål) i folkeskolens 0. – og 1. klasse. Og så er læringsvejen at det skal være på en sjov måde og direkte overførbart til de fagområder børn har brug for i deres matematiske forståelse.

Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.
Vælg gerne i boksen om du vil modtage som lærer og pædagog eller som forældre.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.