ENGELSK - 1. KLASSE/(6-8 år)

369,00 DKK

HJÆLP DIT BARN GODT PÅ VEJ

Vi har samlet vores allerbedste idéer til dig i en læringskasse, som du kan bruge for at hjælpe dit barn godt på vej i skolens fag.

I læringskassen til engelsk i 1. klasse  har vi samlet to spil med 6 aktiviteter i hvert spil og hvor indholdet bygger bro til den undervisning, der foregår i 1. klasse i den første skoleperiode.  Med disse spil og aktiviteter, vil dit barn være hjulpet godt på vej med engelsk og I kan sammen få talt og leget med det engelske sprog. Vi ved, hvilke faglige områder der er godt at øve sig på, og det er på baggrund af de områder, at vi har udviklet spillene.  Det vigtigste for os er, at læring sker på en sjov og motiverende måde, og den filosofi bygger alle vores spil på.

De to spil er:

NUMBERS

COLLOURS

Hvert spil er pakket i en økologisk bomuldspose, som I selv kan dekorere og give jeres helt eget design. Posen med spil er praktisk at have med på tur, og let at opbevare.

Du kan læse mere om de enkelte spil her på siden.

I hvert spil er alt hvad I skal bruge af rekvisitter. Til hvert spil medfølger en lækker vejledning, med 6 forslag til hvordan det enkelte spil kan bruges.  Det betyder, at I har masser af idéer og vejledning til at hjælpe jeres barn godt på vej med engelsk i den første periode af 1. klasse. Vi garantere jer sjove stunder omkring legende læring, når  I bruger spil og aktiviteter fra Bedst-Sammen.

UDVIKLET AF FAGEKSPERTER

Alt hvad vi  udvikler i Bedst-Sammen er designet af lærere og pædagoger, der til daglig underviser i skolen og bruger materialerne selv.

Ydeligere information
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.
Vælg gerne i boksen om du vil modtage som lærer og pædagog eller som forældre.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.