ØKOLOGISK MODELLERVOKS

45,00 DKK

OM PRODUKTET

Dette lækre modellervoks er produceret hos Ailefo på Bornholm og vi er vilde med produktet, som er uden skadelig kemi. AILEFOS modellervoks er udviklet af Christiane Larsen, der er forfatter til nedensående lille skriv.

I nogle af vores spil medfølger en bøtte  med modellervoks – men du kan også købe en bøtte separat.

Modellervoks er godt til fx at forme tal, borgstaver, ord, geometriske former, figurer, lave flyde- synke forsøg og meget andet. Og så har modellervoksen en lækker konsistens. TIP – bliver modellervoksen lidt tør, så tilsæt en anelse madolie.

STYRK FANTASIEN

“Leg med modellervoks styrker børnenes motoriske udvikling, fantasi og selvopfattelse. Det kræver ingen særlige forudsætninger at lege med modellervoks, og der er ingen rigtig fremgangsmåde. Netop i mødet med modellervoksen oplever børnene tydeligt dem selv som bygherre, det er dem der bestemmer, dem der former og bygger op og bryder ned, som de finder bedst. Og det er en vigtig erfaring at bringe med sig videre i livet. Desuden kan legen med modellervoks styrke evnen til at indgå i sociale relationer og dialog. Her kan måske specielt samspillet med den voksne i legen have stor betydning. Den dialog der opstår omkring form, farve, materiale og ide, giver gode byggesten til læring i trygge rammer. Troen få egne evner og selvtillid vokser frem af relationen og dialogen legen skaber”

– Christiane Larsen, Grundlægger af Ailefo

 

Ydeligere information
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.
Vælg gerne i boksen om du vil modtage som lærer og pædagog eller som forældre.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.