549,00 DKK

HJÆLP DIT BARN GODT PÅ VEJ

Vi har samlet det allerbedste du kan bruge til at hjælpe dit barn godt på vej mod skolestart i vores læringskasser.

I læringskassen til matematik  har vi samlet tre forskellige spil og aktiviteter, hvor indholdet bygger bro til den undervisning, der foregår i børnehaveklassen i den første skoleperiode.  Med disse spil og aktiviteter, vil dit barn være hjulpet godt på vej mod den første matematik. Vi ved, hvilke faglige områder der er godt at øve sig på, og det er på baggrund af de områder, at vi har udviklet spillene.  De tre spil er:

TALPUSLERIER

FIGURLOTTER

TALORMENE

Hvert spil er pakket i en økologisk bomuldspose, som I selv kan dekorere og give jeres helt eget design. Posen med spil er praktisk at have med på tur, og let at opbevare.

Du kan læse mere om de enkelte spil her på siden.

I hvert spil er alt hvad I skal bruge af rekvisitter. Til hvert spil medfølger en lækker vejledning, med 6 forslag til hvordan det enkelte spil kan bruges.  Det betyder, at I har masser af idéer og vejledning til at hjælpe jeres barn godt på vej i den første periode af børnehaveklassen. Vi garantere jer sjove stunder omkring legende læring, når  I bruger spil og aktiviteter fra Bedst-Sammen.

UDVIKLET AF FAGEKSPERTER

Alt hvad vi  udvikler i Bedst-Sammen er designet af lærere og pædagoger, der til daglig underviser i skolen og bruger materialerne selv.

Ydeligere information
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.