SKOLESTART - MIX LÆRINGSKASSE NR 1

499,00 DKK

HJÆLP DIT BARN GODT PÅ VEJ

Vi har samlet det allerbedste du kan bruge til at hjælpe dit barn godt på vej mod skolestart.

I MIX Læringskassen  har vi samlet tre spil forskellige spil/aktiviteter, der bygger bro til den undervisning, der foregår i børnehaveklassen i den første periode. Med disse spil og aktiviteter, er der materialer til masser af hyggelige stunder, og  dit barn vil være hjulpet godt på vej for vi ved at der er bestemte områder der er godt at øve sig på. De tre spil i læringskassen er:

RIMSPIL 

TALPUSLERIER

LEG MED VAND

Hvert spil er pakket i en økologisk bomuldspose, som I selv kan dekorere og give jeres eget design. Posen med spil er praktisk at have med på tur, og let at opbevare.

Du kan læse mere om de enkelte spil her på siden.

I hvert spil er alt hvad I skal bruge af rekvisitter. Til hvert spil medfølger en lækker vejledning, med 6 forslag til hvordan det enkelte spil kan bruges.  Det betyder, at I har masser af idéer og vejledning til at hjælpe jeres barn godt på vej i den første periode af børnehaveklassen. Vi garantere jer sjove stunder omkring legende læring, når  I bruger spil og aktiviteter fra Bedst-Sammen.

UDVIKLET AF FAGEKSPERTER

Alt hvad vi  udvikler i Bedst-Sammen er designet af lærer og pædagoger, der til daglig underviser i skolen og bruger materialerne selv.

Ydeligere information
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tusind tak fordi du har valgt at følge Bedst-Sammen.
Vælg gerne i boksen om du vil modtage som lærer og pædagog eller som forældre.

Ring til Alice Darville på:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.