Vokalspil

Vokalerne er vigtige at kende, da der i det danske sprog ikke findes ord uden vokaler. I børnehaveklassen lærer børnene de 9 vokaler – både deres lyd, deres navn og hvordan de ser ud. I vokalspillet fra BedstSammen er der 7 forskellige måder at bruge spillet på. Spillepladen har en for- og bagside med tryk på. På den ene side bruges den medfølgende spinner sammen med de medfølgende vokalkort, og på den anden side gælder det om at få 4 på stribe. Vokalkortene kan bruges sammen med spillepladen og i forskellige spil for sig selv. Spillet: Sorteper, har inspireret til spillet: Storm.  Det medfølgende økologiske modellervoks er genialt at forme vokaler med, og det er selvfølgelig rødt.

Den medfølgende flotte vejledning indeholder 7 forskellige måder at lege med vokalspillet på, så i dette spil er der mange timers legende læring.

Der er 28 bogstaver i alfabetet og de 9 af dem er vokaler. Vokalerne er sjove, for de kan ”sige” lyde, og så kan man synge på dem.En vokal kan også være et ord, f.eks. en Ø og en Å. Den samme vokal kan lyde forskelligt. F.eks. lyder A forskelligt i abe og appelsin. I spillene her skal I lege med vokalernes lyde, deres form og navn på mange forskellige måde.

Vokalspillet bygger bro til undervisningen i 0. klasse i grundskolen. (fra 5 år)

Storm er én af de tre maskotter i BedstSammen. Storm er vild med faget dansk. I BedstSammen kan du også møde Vilde, der er glad for matematik og Ziggy der elsker engelsk og natur og teknologi. Spil og aktiviteter i BedstSammen er udviklet af danske fagprofessionelle lærere og pædagoger der underviser, udvikler undervisningsmaterialer, og som alle selv har børn.

DETTE MEDFØLJER:

  • Flot vejledning med 7 spil og aktiviteter
  • Vokalplade med A og B spilleplade i A 3 størrelse
  • 18 vokalkort + 1 Stormkort
  • Økologisk modellervoks fra Ailefo Bornholm
  • Spinner
  • Centicubes
Ydeligere information

Læringsområder

  • Vokalernes navne
  • Vokalernes lyde
  • Vokalernes form

269,00 DKK

Andre spil
Scroll til toppen

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev

Tak for din tilmeldingen til nyhedsbrev fra BedstSammen. Vi glæder os til at inspirere dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.